ZVANIČNO SAOPŠTENJE NAKON OTKAZIVANJA: Ono što mnoge zanima! Evo šta se dešava sa KUPLJENIM ULAZNICAMA za koncert Ane Nikolić u Areni!

Otkriveno da li će kupljene ulaznice za koncert Ane Nikolić moći da se vrate!

Kako je Republika saznala, koncert Ane Nikolić, koji je bio zakazan za 7. oktobar u Štark Areni, otkazan je do daljnjeg. 

– Istina je da je Ana Nikolić otkazala koncert. Niste čuli od mene, ali tako je kako je, svesni ste i sami razloga – rekao je kratko izvor Republike koji je hteo da ostane anoniman.

Ana se nije javljala na pozive, a njen PR je za Republiku priznao da ne sme ništa da otkriva zbog ugovora koji su potpisali, ali da će se istina saznati uskoro, na najavljenoj konferenciji za medije, koja će se održati sledeće nedelje.

Na sajtu zvanične prodaje karata Ticket.rs više se ne mogu kupiti ulaznice putem interneta, poster koncerta je uklonjen i sada stoji natpis „nedefinisano“.

Predstavnici ove kompanije su za Republiku otkrili šta se dešava sa najavljenim koncertom.

– Odlukom organizatorske kuće, trenutno je obustavljena prodaja ulaznica za pomenuti događaj. Ukoliko se odobri nastavak prodaje ili donese nova odluka od strane organizatora koncerta, nove informacije biće na našoj stranici – odgovorili su predstavnici ove kompanije.

Upitali smo ih i šta će se desiti sa kartama koje su već kupljene i da li one mogu biti vraćene, na šta smo dobili sledeći odgovor:

– Sve odluke donosi organizator koncerta. Mi smo samo distributeri ulaznica. Dodatne informacije možete proveriti slanjem poruke organizatoru događaja – ističu predstavnici Tickets.rs za Republiku.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare