POZNATO STANJE JOVANA KOJI JE PREŽIVEO MASAKR, PA IMAO UDES: Mladić smešten u smederevsku bolnicu, čeka ga operacija ruke!

Jovan Ranković (21) iz Malog Orašja kod Smedereva koji je jedva preživeo maskar pre tri meseca koji je počinio pomahnitali U. B. (21) iz Dubone nalazi se u smederevskoj bolnici, saznaje Kurir.

Pa da podsetimo, nesreća se dogodila oko 22.35 sati na lokalnom putu Drugovac-Budljević kada je vozilo u kom je Ranković bio putnik sletelo s puta. Vozač je zadobio teške telesne povrede opasne po život i prevezen je u Urgentni centar u Beograd, dok je suvozač, takođe zadobio teške telesne povrede.

– Ranković je u trenutku udesa bio na zadnjem sedištu vozila koje je iz za sada nepoznatog razloga sleteo s puta. On je tom prilikom zadobio lake telesne povrede i opet je povredio ruku u kojoj ima šipke – kaže izvor i dodaje:

– Njegova povreda nakon maskara je ozbiljna i sada je opet opovredio i moraće na operaciju. On ej svestan i komunikativan i nalazi se u smederevskoj bolnici. Takođe, u udesu je zadobio i prelom rebra.

Pa da podsetimo, Ranković je tog 4. maja teško ranjen sa četri metka kada je na njega pucao U. B. Mesec dana su lekari u Beogradu vodili bitku za njegov život, a on je nakon jednomesečnog pomena žrtvama za Kurir ispričao kako je uspeo da pobegne preživi maskar. Između ostalog naveo je da ga je beli duks koji je imao te večeri kod spomenika u Malom Orašju odao i da se ubica nakon što ga je ranio, vratio da ga overi, ali se on pravio mrtav i trpeo bol kako bi preživeo.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs – B. T.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare