MAJČICE MOJA, ZAŠTO SI OTIŠLA: Tinu Ivanović RAZORILA smrt majke, ne može da dođe sebi od TUGE! (FOTO)

Danas je u Vrnjačkoj Banji preminula majka pevačice Tine Ivanović. Ona je bila na lečenju, ali nije uspela da se izbori sa bolešću koja ju je mučila. Pevačica se oglasila na društvenoj mreži Istagram, gde se oprostila od svoje majke.

Ona je okačila sliku sa njom, a reči kojima se oprostila od majke slamaju srca.

– Nema više moje mame, zašto si mi otišla, majčice moja – napisala je Tina i objavila nekoliko emotikona koji plaču od tuge, kao i tri slomljena srca.

Printscreen Instagram

Sahrana će biti održana u ponedeljak na Lešću, prenosi „Kurir“.

Pevačica je nedavno otvorila dušu i kroz suze pričala o teškom odrastanju.

– Ne valja ni sve otkrivati. Detinjstvo nije bilo lako, moram reći da sam se rodila u Kosovskoj Kamenici, pa smo se 1974. godine doselili u selo kod Velike Plane, moja sestra, mama i tata. Tu kreće novi život, kuća i sredina, sve novo. Tata je bio građevinski radnik, a majka sestra i ja smo ostajale kući same. Otac se borio da zaradi novac i koliko toliko da nas odhrani. Kad smo kretali u školu, morali su da se uzimaju krediti da bi se kupovale knjige, garderoba i sve što je potrebno – započela je Tina svoju priču za „Kurir“ kroz suze, pa dodala:

– Izvinite što imam knedlu u grlu, ali ne mogu reći da sam živela nesrećno, imali smo dovoljno da pojedemo i popijemo – pričala je popularna pevačica, a tugu nije mogla da sakrije.

UDARNA VEST.rs (Republika/Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare