DINO MERLIN STIGAO U SRBIJU I URADIO ONO O ČEMU SU SVI BRUJALI! Sve se desilo nasred ulice, BEZ BLAMA, ljudi ga snimali (FOTO)

Dino Merlin pevaće pred beogradskom publikom u novembru, i to četiri noći zaredom. Najavljeni koncerti bosanskog izvođača naišli su na veliki odjek publike,a malo njih zna da je pevač trenutno u Beogradu.

Ovde je verovatno došao kako bi se bavio organizacijom koncerata, a na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Merlin kroz prestonicu Srbije vozi jedan od najskupljih automobila marke BMW M8, čija se cena kreće i do 140.000 evra.

Dino Merlin
FOTO: PRINTSCREEN

Dino je usnimljen kako izlazi iz najelitnijeg mesta u srpskoj prestonici Beograda na vodi, gde je omladina, oduševljena automobilom, snimala taj prizor, a malo ko je primetio da se u besnoj mašini nalazi upravo on. Kasnije, kada je video postao viralan na društvenim mrežama, krenuli su i komentari: „Ljudi, Dino Merlin vozi BMW M8“, „Jao, Dino Merlin u Beogradu“, „Rasprodao četiri Arene i kupio sebi BMW od 140.000 evra“, „Svaka čast svima koji su kupili kartu, sad Dino ima čime da turira po Beogradu“…

Dino Merlin
FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, Dino je u najvećoj hali u regionu prvi put tri večeri zaredom održao tri solistička koncerta pre 12 godina, 2011, a potom i 2015. Ovog puta oboriće sopstveni rekord kada su u pitanju koncerti u Beogradu jer, kako se priča, postoji mogućnost da će održati čak pet nastupa u Beogradskoj areni.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ M. J.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare