„Ana nije u stanju da održi koncert!“ Saša Mirković otkriva: Napustio ju je bend, a ja joj želim da se izleči!

Estradni menadžer Saša Mirković, koji je trebalo da organizuje koncert pevačice Ane Nikolić, rekao je da su karte povučene iz prodaje jer ne postoje uslovi da se zakazani spektakl u Areni održi.

– Ana nije u stanju da održi koncert. Generalno nije u mogućnosti, bend takođe nema. Koncert nije definitivno otkazan, ali jeste zaustavljena prodaja karata. Prosto, ne postoje tehnički uslovi i to pre svega od strane izvođača – rekao je Mirković.

Saša je otkrio da je pevačica imala problem da održi i manje nastupe, kao i da bend koji treba da je prati više ne postoji.

– Ana ni prethodne nastupe nije bila u stanju da iznese dobro, svaki njen nastup je bio problematičan. Bio sam voljan, ali ona nažalost nije u mogućnosti. Ne želim nikoga ko kupi kartu da prevarim. Do sada nije urađena nijedna proba, niti postoji njen bend. Članovi benda su je napustili, otišli su da rade sa drugim izvođačima – rekao je on i dodao da još uvek nije doneo konačnu odluku da otkaže koncert:

– Nije definitivno, ostavljen je prostor, ako ipak bude smogla snage.

Mirković kaže da nedavni konflikt između njega i Nikolićeve nema nikakve veze sa povlačenjem karata iz prodaje:

– Nije svađa doprinela ovakvoj odluci. Nije ni bilo svađe što se mene tiče, nisam joj ništa ružno rekao. Želim joj svu sreću u životu, a pre svega joj želim da se izleči.

Podsetimo, Ana i Saša su pre mesec dana započeli žestok medijski rat kada je pevačica javno optužila Mirkovića da joj je ukrao šifru od Instagram naloga i nazvala ga „nečovekom“. On se zatim oglasio i istakao da je od nje tražio da ide na lečenje, što ona nije ispoštovala. Mirković je pored toga rekao da je pevačicu izdržavao šest meseci i maksimalno se zalagao za njenu karijeru.

Nakon toga objavio je video koji je izazvao veliku buru u javnosti, a na kojem se jasno vidi da Ana ima kratere na licu. Vrlo brzo je počelo da se spekuliše o tome da Nikolićeva koristi nedozvoljene supstance, što je ona oštro demantovala. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare