„UPALA JE U GADNO DRUŠTVO, VOLEO SAM JE“ Mića Megatrend otkrio šta se tačno dogodilo i ko mu je ukrao ZLATNE POLUGE VREDNE 300.000 EVRA: Ovo se dugo planiralo!

Vest da je opljačkan Mića Jovanović, vlasnik Univerziteta „Megatrend“ izazvala je lavinu reakcija u javnosti nakon niza kontradiktornosti i demanta. Jovanović za „Blic“ objašnjava šta se zapravo dogodilo i potvrđuje da je istina da je isprva povukao prijavu, ali je onda ponovo prijavio svoju bivšu emotivnu partnerku, za koju sumnja da mu je ukrala zlatne poluge u vrednosti od oko 300.000 evra!

Mića Jovanović je tokom jučerašnjeg dana prijavio da je opljačkan, a nakon toga je za medije ovu informaciju demantovao. Ipak, ona se ispostavila kao istinita.

„Zlato je uzela devojka sa kojom sam živeo“

– To je devojka sa kojom sam ja živeo, pametna, inteligentna, priča engleski, francuski, svira klavir, vredna… Ne mogu ništa loše da kažem, ali je pre dve, tri godine ušla u loše društvo sa dve drugarice koje su je uvukle da radi loše stvari – počinje priču Mića Jovanović.

Kako on kaže, u pitanju je njegova nevenčana supruga, sa kojom se rastao decembra prošle godine.

– Ja sam prijavio prvo, pa sam povukao, sve dok nisam video sigurnosne kamere i video da je u celoj toj akciji učestvovala ista ta njena drugarica koja je veliko zlo. Prijavio sam i nju i njenu drugaricu – priča Jovanović.

On kaže da nema nameru da pravda bivšu partnerku, ali o njoj i dalje ima reči hvale.

– Da sve to nije viđeno crno na belo na sigurnosnim kamerama, ja tu devojku koju još uvek volim na neki način, ne bih prijavio – kaže naš sagovornik.

On kaže da je od kuće na Senjaku imao ključ jedino on, kao i njegova bivša partnerka.

Ušla u kuću na Senjaku sa drugaricom

Prema priči Jovanovića, sve se odigralo 26. jula, kada je devojka sa jednom od pomenutih drugarica došla u kuću na Senjaku. Stigle su oko 20 časova, a otišle oko 22 časova. On kaže da je to sve vidljivo na kamerama.


– U gadno društvo je ušla, dve devojke su u pitanju koje je uvlače u loše stvari. Obezbeđenje me je pozvalo kada je stigla, ja sam rekao da je puste – kaže Jovanović.

Kako priča, on je tada bio u Francuskoj, a 29. jula je došao za Beograd i tada je utvrdio da mu je zlato nestalo.

– 29. jula sam došao za Beograd utvrdio to, bio sam u dilemi da li da prijavim. Pa sam povukao, a kada sam video tu drugu devojku na kameri sam opet prijavio 1. avgusta. Mislim da se to planiralo malo duže, pa su uradile kada sam otišao na put – ispričao je Jovanović.

On je dodao i da sumnja da zlatne poluge nisu jedino što je ukradeno iz njegove kuće. Kako tvrdi, devojke su ulazile i u druge prostorije, te je moguće da je uzeto još nešto.

Istakao je i da mu je žao što je na kraju sve ispalo ovako. Kuća na Senjaku je pod obezbeđenjem, koje godinama radi za Jovanovića i oni nemaju ključ, a ima i psa čuvara, te je prema njegovim rečima, nemoguće ući u tu kuću.

Tužilaštvo se oglasilo

O ovom incidentu se oglasilo i Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Kako se navodi u saopštenju, Mića Jovanović je podneo krivičnu prijavu u policijskoj stanici Savski Venac zbog sumnje da mu je iz kuće ukradeno više kilograma zlatnih poluga.

– Policijski službenici povodom podnete prijave na terenu izuzimaju sve materijalne dokaze radi utvrđivanja učinioca, skidaju video nadzor i vrše uviđaj – navodi se u saopštenju.

Kako je „Blic“ objavio, Jovanović je prijavio krađu, međutim, kao i da je ubrzo nakon toga prijavu povukao.

Naime, Jovanović je, prema našim nezvaničnim saznanjima, krađu prijavio elektronski u svojoj kući i tada je naveo da ga je pokrala, njemu poznata ženska osoba. Ubrzo je sve povukao i rekao da nema ništa da prijavi.

Ispostavilo se da to jeste istina, a sada je razjašnjeno i šta je bio motiv ovog poteza.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare