TRAGEDIJA NA PLAŽI U ULCINJU: Privrednik iz Srbije nastradao u velikim talasima, nije mu bilo spasa, supruzi se BORE ZA ŽIVOT

Privrednik iz Tutina udavio se u sredu na Velikoj plaži u Ulcinju usled snažnih talasa dok se njegovoj supruzi bore za život.

Talasi na Velikoj plaži bili su izuzetno snažni, a morska strujanja nepredvidiva što je prema nezvaničnim informacijama medija i dovelo do tragedije.

Drugi posetioci plaže su odmah pritekli u pomoć bračnom paru, hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće, međutim, privrednik nije uspeo da preživi posledice velikih talasa. Njegova supruga je prevezena u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju gde se sada bore za njen život.

Nadležni inače danima upozoravaju na vremenske nepogode i velike talasekoji se javljaju iznenada i naglašavaju potrebu za pojačanim oprezom prilikom kupanja i boravka na obali.

Nastradali muškarac je inače poznat po uspešnom poslovanju u Tutinu gde je bio vlasnik radnje u centru grada koja se bavi prodajom plastike. Njegova tragična smrt šokirala je sve koji su ga poznavali, kako u Tutinu, tako i šire, a lokalna zajednica izgubila je poštovanog preduzetnika i požrtvovanog pojedinca.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Sandžak danas)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare