SNAŽNI TALASI I OPASNE MORSKE STRUJE POTOPILI SAFETA! Detalji jezive tragedije u Ulcinju: Lekar pokušao da ga spase, supruga stradalog Tutinca U KRITIČNOM STANJU

Na Velikoj plaži u Ulcinju dogodila se tragična nesreća kada se u moru utopio Safet Omerović (58), iz Tutina. Nesreća je izazvala duboku tugu i šok u lokalnoj zajednici, dok su očevici upozorili na jake morske struje i opasnost koja vreba u moru.

Nesreća se dogodila kada su talasi na Velikoj plaži bili izuzetno snažni, a morske struje veoma opasne. Iako je postojala crvena zastava koja ukazuje na opasnost i upozorava posetioce na rizik od kupanja u takvim uslovima, ljudi su se ipak upuštali u more.

Vlasnik plaže, Faruk Pejović iz Novog Pazara brzo je reagovao sa zaposlenima i izvukao muškarca iz vode, a uz pomoć novopazarskog lekara Faruka Pašovića i medicinske sestre iz Bosne započela je reanimacija. 

Hitna pomoć je takođe odmah stigla na mesto nesreće, ali nažalost, nisu uspeli da spase nesrećnog čoveka.

Očevici su izvestili da je u ovom tragičnom incidentu povređena i supruga nastradalog muškarca, koja je u teškom stanju prevezena u bolnicu. Njeno stanje je kritično. 

Zajednica u Tutinu i Ulcinju oseća duboku tugu zbog gubitka života i teškog stanja supruge preminulog. Ovaj tragičan događaj podseća na važnost poštovanja upozorenja i bezbednosnih pravila prilikom boravka na plaži, naročito kada se suočavamo sa nepredvidivim prirodnim elementima kao što su snažne morske struje.

Daljom istragom će se utvrditi tačan uzrok ove nesreće.

UDARNA VEST.rs (Kurir/Sandžak Danas)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare