„NUĆI MI JE SUPER LIK, PRIMETILI SMO SE NA NASTUPU I SAMO GLEDALI!“ Maja Marinković bacila oko na repera: Trenutno sam slobodna

Maja Marinković nedavno je raskinula vezu sa Bilalom Smajlovićem, ali na letovanju u Budvi slavi svoju slobodu i fokusira se na sebe.

Ekipa Kurir televizije, zajedno sa voditeljem Ivanom Gajićem, srela ju je na plaži i razgovarala s njom o njenom trenutnom životu.

Maja je odlučila staviti tačku na prethodnu vezu i više ne želi da komentariše svoj odnos s bivšim partnerom. Sada je fokusirana na sebe i svoj mir, te uživa u noćnom životu i izlascima, što je nešto što često praktikuje kada je na moru. Iako ima dosta udvarača, Maja trenutno uživa u slobodi i druženju s dragim ljudima.

Na pitanje o novom dečku, Maja je priznala da ima dosta udvarača, ali da trenutno nije u vezi.

– Moram ti priznati da imam svarno dosta udvarača. Bilo mi je čudno da ih nemam, jel? Ali sam trenutno slobodna, iskreno prije mi sloboda. Imam neki svoj mir u glavi, družim se, provodim vreme sa dragim ljudima i to je nešto što me čini srećnom – rekla je Maja.

Nedavno je bila na nastupu repera Nućija koji je priznao da su se on i Maja te noći gledali.

– E, pa ja sam bila na njegovom nastupu, obožavam njegove pesme i on je po meni jako super lik. Ne, ni ne poznajemo se privatno. Primetili smo se na nastupu i o njemu imam sve najlepše da kažem. Ali ne poznajem dečka, tako da, stvarno, ništa nije postojalo više od tog gledanja – rekla je Maja.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare