Vučić nakon posete Priboju: Zahvalan sam ljudima što Srbiju vole više od svega (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je posetio opštinu Priboj, a sada je na Instagramu objavio video-snimak posete.

– Zahvalan sam svim ljudima iz Priboja i Pribojske Banje što Srbiju vole više od svega i što su uvek uz svoju zemlju. Za njih je najvažnija njihova Srbija – napisao je u opisu snimka Vučić. 

Podsetimo, predsednik je izjavio da je danas odobrena investicija, ne manja od 30 miliona evra, za gondolu od Tornika i Zlatibora do Pribojske banje dužine 14,7 kilometara.

Trenutna najveća panoramska gondola na svetu je zlatiborska Gold gondola, devet kilometara, nova će biti duža.

– Pošto sam ga kao zmija žabu mučio, on će, pored toga što će u Priboju da gradi hotel od 5 zvezdica, ako izgradimo gondolu, on će u Prijepolju da izgradi hotel, tamo gde nemamo ništa. Zaslužio si orden višeg stepena, što ću ja dok sam predsednik i da obezbedim – rekao je predsednik o investitoru Goranu Despiću koji je u Priboju izgradio spa i hotel „Terme 36,6“.

Obraćajući se narodu rekao je: „Mnogo toga ćemo ovde da gradimo i radimo, i da nastavimo. Odobrili smo danas investiciju za gondolu između Tornika i Pribojske banje.“ 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare