MAJKA IZ AUSTRIJE UTOPILA DVE ĆERKE U BAZENU U ćeliji opisivala njihova ubistva od kojih se LEDI KRV U ŽILAMA

Majka (36) iz Donje Austrije ubila je svoje dve ćerke, tako što ih je utopila u bazenu u dvorištu porodične kuće, a na saslušanju je iznela jezive iskaze koji su šokirali čak i inspektore.

Žena osumnjičena za ubistva svoja dva deteta od sedam meseci i sedam godina, inače je medicinska sestra i logoped, objavio je austrijski dnevni list Kronen Cajtung.

– Dok opisuje ubistva, majka deluje kao da je mrtva, a oči joj gledaju u prazno – piše austrijski medij, a prenosi Feniks magazin.

– Deca su bila smisao mog života – navodno je u ćeliji na odseku za forenzičnu psihijatriju iznova ponavljala počiniteljka ovog jezivog zločina. Nakon što je utopila devojčice, rekla je kako je „osetila spasenje“, a objasnila je i kako se „potapanje odvilo dosta brzo“.

Automobilom se zabila u drvo

Stravičan zločin na bazenu, koji je počinila pomahnitala i navodno psihički bolesna majka, zabeležila je i videokamera postavljena na porodičnoj kući. Nakon što ih je ubila, 36-godišnjakinja je izvadila decu iz bazena, zamotala ih u peškire i odnela u krevetiće na spavanje.

Potom je suprugu poslala poruku: „Nažalost, nisam uspela“. Kad je muž pokušao da je dobije na mobilni telefon, ona je već ušla u automobil kojim se zabila u drvo, u nameri da sebi oduzme život. Majka ubica navodno je bolovala od postporođajne depresije i bila je podvrgnuta psihijatrijskom tretmanu.

Imala ozbiljnih novčanih problema

– Njen čin potpuno mi je neshvatljiv. Pretpostavljam kako se u ovom slučaju radi o akutnoj duševnoj bolesti. Ona u ćeliji neprestano mrmlja kako sve zajedno nema nikakvoga smisla jer je svet loš – rekla je njena advokatica.

Austrijski mediji pišu kako je majka, osim psihičkih, imala i ozbiljnih novčanih problema sa otplatom kredita za izgradnju kuće sa bazenom, kao i uređenjem privatne logopedske ordinacije u sklopu kuće.

UDARNA VEST.rs (Blic/jutarnji)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare