UŽIVO (SASTAVI), ZVEZDA – VOJVODINA: Bahar sa NAJJAČOM EKIPOM otvara sezonu! Veliki rival oslabljen na Marakani 

Fudbalski klub Crvena zvezda u prvom kolu Super lige Srbije igra protiv Vojvodine (20 časova).

Tok meča moći ćete da pratite uživo na Kurir sportu.

Sastavi:

Crvena zvezda: Glazer – Degenek, Dragović, Mijailović – Bukari, Mitrović, Stamenić, Kangva, Ivanić – Olajinka, Kraso. Trener: Barak Bahar.

Vojvodina: Carević – Bjeković, Crnomarković, Jeličić, Busnić – Bukinac, Ivanović, Miletić, Milosavljević – Nikolić, Vukić. Trener: Radoslav Batak.

Uoči meča:

Nakon odlično odrađenog prelaznog roka i još boljih rezultata i igre na pripremnim utakmicama, crveno-bele na samom startu čeka derbi srpskog fudbala.

Iako postoje dobri razlozi da se ovaj meč naziva derbijem, pitanje je da li će to biti opravdano, s obzirom na to da je Zvezda ogroman favorit za pobedu.

Takav zaključak se lako donese pogledom na kladionice, ali i zbog onoga što smo videli u prethodnom periodu od dva tima.

Zvezda je u sredu uništila Fiorentinu, a prethodno je razbila vicešampiona Srbije, ekipu TSC-a. Sve to dogodilo se nakon što je ekipa Baraka Bahara osvojila trofej na turniru u Sankt Peterburgu na kojem su pobedili Zenit, Nefči i Fenerbahče.

Vojvodina je već otvorila sezonu, kada je reč o zvaničnim mečevima, pošto je u četvrtak odigrala prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

U Nikoziji je Apoel pobedio rezultatom 2:1.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare