TEA TAIROVIĆ NA NASTUPU BEZ GAĆICA: Publika sve vreme snimala, snimak golotinje preplavio društvene mreže! (VIDEO) 

Tokom Tairovićkinog nastupa i zadizanja butine, mnogi su se pitali da li ona uopšte nosi gaćice, a momci i devojke iz publike su je neprestano snimali.


Pevačica Tea Tairović ima najprovokativnije nastupe i, osim glasovnih mogućnosti i hitova, publiku uvek počasti i nekim prizorom svojih atributa. Međutim, sada je baš rešila da časti, pa je dizala nogu, a guza joj je samo sevala.

Tokom Tairovićkinog nastupa i zadizanja butine, mnogi su se pitali da li ona uopšte nosi gaćice, a momci i devojke iz publike su je neprestano snimali.

 Mnogi korisnici društvenih mreža Teu nisu ni prepoznali na ovom snimku, pa su pitali autorku videa o kome je reč: „Ko je umetnica?“, „Vizuelna umetnica“, samo su neki od komentara na Teino umeće.

Pevačica je nedavno priznala da je ona i izvođač i koreograf, ali sama sebi producent:

– Ja sam sama sebi producent i sama dobijam zasluge, odnosno trpim posledice kada nešto nije dobro, ali to je užasno teško i užasno stresno. Sve dok album ne izađe, ja već proplačem, osedim, smršam od muke i kada se to desi meni je već svejedno, uvalim se u fotelju i više nemam živaca – iskrena je Tairovićeva koji je potvrdila da je imala neprijatne situacije tokom rada na albumu.

UDARNA VEST.rs (Alo)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare