MEČ KOJI JE IZAZVAO NEVIĐENU BURU U FUDBALSKOJ SRBIJI! Kiša golova, penali, sporne odluke – BILO JE BAŠ SVEGA! Uverite se i sami!

Velika bura podigla se nakon fudbalskog spektakla u Bačkoj Topoli.

Fudbaleri TSC i Partizana (3:3) na startu nove sezone Superlige Srbije odigrali su meč o kome će se dugo pričati.

Na prelepom stadionu u Bačkoj Topoli viđeno je sve što fudbal može da ponudi – dosta golova, penali, preokreti, sporne situacije, kartoni, reakcije VAR-a i krajnje neizvesna završnica.

Domaćin je do boda stigao golom u 97. minutu, a na meču su viđena čak tri penala, crveni karton i poništen gol, pa se tako nakon meča u centru pažnje našao glavni sudija utakmice Milan Mitić.

TSC je poveo u 12. minutu sjajnim golom Forana Antonića. Golovima Natha i Belića partizan je još u prvom delu meča uspeo da dođe do preokreta i delovalo je da će sa prednošću otići na odmor, ali u samom finišu naoknade dosuđen je penal za TSC koji uspešno koristi Đakovac.

U 57. minutu poništen je gol mladog asa Partizana Mihajla Ilića nakon intervencije VAR-a, a u 76. nakon duela Danila Pantića i Miloša Cvetkovića dosuđen je novi jedanaesterac za TSC.

Bunili su se žestoko igrači Partizana, jer su smatrali da je do kontakta došlo van kaznenog prostora, ali Mitić je ipak pokazao na belu tačku. Stevanović je ipak uspeo da odbrani udarac Đakovca i rezultat je ostao nepromenjen.

Parizan je ponovo došao do prednosti golom novajlije mateuša Saldanja 3:2. Za razliku od Saldanja drugi debitant Aldo Kalulu nije se proslavio na svom prvim meču u dresu Partizana. Ekspresno je dobio dva žuta kartona zbog čega su crno-beli u finišu ostali sa igračem manje.

I baš kada je delovalo da će Partizan na uzbudljivom gostovanju uzeti sva tri boda, Nemanja Stojić je sjajnim udarcem glavom zatresao mrežu i postavio konačan rezultat. Bunili su se žestoko crno-beli jer je utakmica produžena za pet minuta, a TSC je do gola za izjednačenje stigao u 97. minutu, ali Mitić je bio neumoljiv.

Pogledajte detalje sa ovog dramatičnog meča:


UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare