Žena obukla venčanicu i došla u Knez Mihailovu da nađe muža: Ponela i transparent na kom je sve objasnila

Svake letnje sezone, Beograd je pun zanimljivih dešavanja koja su po pravilu uvek u Knez Mihajlovoj ulici. Često su to muzičari, igrači, cirksuski umetnici i slikari, no, ovaj put je pažnju privukla žena koja traži muža!

Naime, danas je u Knez Mihajlovoj ulici jedna Ruskinja obučena u venčanicu nosila veliki transparent na kojem je pisalo: „Oženite se Ruskinjom“.

Iako su do sada Ruski državljani već uveliko i građani Beograda, ovo do sada nije bila praksa za upoznavanje Ruskinja sa našim muškarcima, no, ova mlada žena je odlučila da napravi presedan!

Sa Balkancima hoće iz ljubavi, a ne zbog papira

Kako i sama tvrdi, njen cilj je da žene iz Rusije upozna sa muškarsima sa Balkana i to samo zbog ljubavi, a ne iz interesa.

Želim da ih upoznam kako bi stupili u brak. Žene iz Rusije i muškarce sa Balkana. Ne zbog papira, zbog ljubavi, naravno – prenosi Telegraf.

Neko vreme je šetala okolo i i prolaznicima prikazivala svoj plakat, a nekoliko ljudi joj je prišlo i pitalo zašto se odlučila na ovaj korak. Kratko je svima koji su je pitali objasnila razlog svog nastupa, a pristala je i da je fotografišu!

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare