VOZAČ AUTOBUSA NAPRAVIO PAKAO MAJCI S MALOM DECOM: „Vrištala je, urlala, a dete je dobilo traume zbog njega!“ EVO ŠTA JE URADIO!

Majka dvoje dece pre nekoliko dana doživela je pravi horor nakon što je ušla u autobus!

Naime, ona je uspela da unese jedno dete koje je bilo u kolicima, a samo što je htela da se okrene i vrati po starije dete koje se nalazilo ispred vrata autobusa, vozač je zatvorio vrata!

– Vozilo na liniji 511. Na stanici kod Šećerane moja supruga je ulazila sa dvoje dece na treća vrata, jedno dete bilo je u kolicima. Prvo je unela u autobus dete u kolicima i još nisu zakoračili vozač je zatvorio vrata i krenuo dok je drugo dete ostalo samo na stanici – napisao je ovaj otac na Instagram stranici „Serbialive Beograd“.

Vozilo na liniji 511, garazni broj Na stanici kod secerane moja supruga je ulazila sa dvoje dece na treca vrata jedno dete je bilo u kolicima. Prvo je unela u autobus dete u kolicima i jos nisu zakoracili vozac je zatvorio vrata i krenuo dok je drugo dete ostalo samo na stanici. Na njeno vristanje da stane,da je ostalo dete na stanici vozac je tek stao kod nadvozniaka kod mosta
na Adi. Dete je dozivelo ozbiljne traume. Sve je prijavljeno,ako znate gde jos moze da se prijavi vozac bio bih vam
zahvalan.

On je dodao da je njegova supruga vrištala da stane i da je dete ostalo samo na stanici,vozač je stao tek kod nadvožnjaka kod mosta na Adi.

– Dete je doživelo ozbiljne traume. Sve je prijavljeno! – navodi se u ovoj objavi.

Ovo ponašanje vozača razbesnelo je mnoge korisnike društvenih mreža.

– Dokle ćemo trpeti teror pojedinih vozača – upitao se jedan korisnik društvenih mreža.

Ovo ponašanje vozača razbesnelo je mnoge korisnike društvenih mreža.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare