Ovo su najnezavisniji znaci u horoskopu! Misle da sve mogu sami!

Ovi horoskopski znaci osećaju da ih traženje pomoći čini prilično ranjivim. Od njih skoro nikada nećemo čuti – pomozite mi.

Čak i kada imaju veliki broj prijatelja kojima se mogu obratiti, pripadnici sledeća tri znaka će se i dalje samostalno baviti određenim problemom.

Vodolija

Vodolija ima uravnoteženu ličnost i posmatra stvari sa strane. Ne vole da budu deo neke drame. Oni će vam uvek pomoći, ali neće tražiti pomoć za sebe. Vodolija je ubeđena da sve može sama i retko će tražiti od nekoga da joj olakša rešavanje problema.

Kada se suoče sa izazovom, Vodolije samostalno traže načine da stvari poprave kako bi sve ponovo bilo u redu. Ali ponekad su pomalo izgubljeni, iako deluju smireno. Tada im možda samo treba neko da ih sasluša.

Ribe

Prilično su emotivni i imaju jaku intuiciju, pa je logično da pripadnici ovog znaka lako prisvajaju mnoge tuđe probleme. Uvek će vas pustiti da uživate u njihovoj dobroti i altruizmu i uhvatiće vas pre nego što ‘padnete’.
Međutim, kada im zatreba pomoć, rezervisaniji su i veruju da sve probleme sa kojima se susreću mogu rešiti sami. Iako im je jasno da ne mogu sami, Ribe će ipak pokušati da stvari same reše.

Devica

Ako imate problem, uvek se možete obratiti Devici. Šta god da je, učiniće sve da vam pomognu, ali kada su oni u pitanju, tu priča staje.

Naime, ne žele pomoć, već smatraju da mogu sami, iako zapravo to nije tako.

Pogledajte da li je i toj osobi potrebna pomoć – previše su ponosni da bi pitali. Lepo je dati do znanja ljudima da nisu sami i da mogu da računaju na nekoga ako treba. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare