VERUJEM U PUNU MARAKANU I U NEDELJU: Mirko Ivanić poziva sve zvezdaše na početak Superlige i meč protiv Vojvodine 

Fudbaleri Crvene zvezde su rezultatom 5:0 u potpunosti nadigrali Fjorentinu i na najbolji mogući način najavili početak sezone zakazan za nedelju od 20.00 časova kada će ugostiti Vojvodinu.

– Igramo fenomenalan i napadački fudbal. Po komentarima, ali i po reakcijama zvezdaša na stadionu vidim da su izuzetno zadovoljni i ponosan sam što su sinoć sa Marakane otišli nasmejani svojim kućama. Atmosfera je bila fantastična, 36 hiljada ljudi, baš sam imao osećaj kao da je u pitanju utakmica Lige šampiona, o čemu govori i naš pristup koji je od početka bio maksimalan – rekao je Mirko Ivanić i nastavio:

– Aplauz zvezdaša na kraju utakmice je sve rekao. Na nama je da i u nedelju od 20 časova protiv Vojvodine budemo pravi, a mislim da od pet golova protiv Fiorentine, zvezdašima zaista ne treba bolji poziv, ne samo da dođu na otvaranje Superlige, već i da kupe „Premijum“ sezonsku ulaznicu i budu uz nas na svim mečevima.

Nema sumnje da je Ivanić ponosan i na činjenicu da je usled izostanka Aleksandra Dragovića, kapitenska traka stajala baš oko njegove ruke.

– Naravno, velika je to čast, i sigurno ću meč sa Fiorentinom dugo pamtiti, što zbog takve privilegije, što zbog toga što smo italijanskom velikanu za 18 minuta postigli pet golova. Ipak, sada kreće ono pravo, počinje sezona i sada igramo za bodove, zbog toga je veoma važno da se maksimalno pripremimo za nedelju. Ponavljam, atmosfera od sinoć je bila fantastična, ali sam uveren u to da će u nedelju biti još bolja, i voleo bih da bude puna Marakana. Za nas ne postoji bolji vetar u leđa od toga, a pobeda na otvaranju sezone samo može da pruži dodatni podstrek i potvrdi našu fantastičnu formu – rekao je Ivanić.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare