TRAGIČNA VEST POTRESLA SVET SPORTA: Košarkaš potpisao za grčki klub, pa poginuo u saobraćajnoj nesreći

Tužne vesti su zatresle Grčku ovog četvrtka, pošto je Košarkaški klub Panionios izdao saopštenje o tragičnoj smrti jednog od svojih igrača, Donovana Maršala.

Donovan Maršal je nedavno potpisao ugovor sa atinskim klubom, a očekivalo se da se u narednim danima priključi svojim saigračima u pripremama za novu sezonu.

Ipak, iz Amerike su stigle tragične vesti o negovoj smrti u saobraćajnoj nesreći, što je potvrdio i njegov agent. Ubrzo se i sam klub oglasio i oprostio se od svog igrača koji nije ni stigao da debituje u ovom klubu.

„Porodica Panionisa je šokirana preranom smrću Donovana Maršala Džonsona. Ovim putem izražavamo tugu i iskreno saučešće njegovoj porodici. Sa „D“ smo vodili svakodnevne razgovore kako bismo dogovorili detalje njegovog povratka u Grčku, kako bi mogao da se integriše u raspored tima. Osvojili su nas njegova ljubaznost i duh i radovali smo se što ćemo ga videti u Novoj Smirni. Tragična vest o njegovom gubitku u 31. godini nas je šokirala. Počivaj u miru dragi naš D“, saopštio je atinski klub preko svojih društvenih medija.

Maršal je prošle sezone igrao u Amintasu, a sjajnim igrama je privukao pažnju čuvenog kluba iz Grčke.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare