Albanci su mog zeta odvojili od porodice na Kosovu! Cakana o porodičnoj drami, otkrila i tačan datum venčanja u crkvi

Pevačica Dragica Radosaljević bila je gost Informer TV gde se dotakla sramotne zabrane srpskih pevača u Hrvatskoj, kao i situacije na Kosovu i Metohiji, gde joj još uvek žive majka i rođena sestra.

– Često idem u Hrvatsku i kad god odem, sve što vidim su plakati srpskih pevača. Oni neprestano slušaju našu muziku. Zabrane nikuda ne vode i ničemu ne služe. Svi pevači iz Hrvatske su napravili karijeru ovde. Beograd je multikulutaran, ima mnogo muslimana, Hrvatač. Ne treba ništa da zabranjujemo.

Iza Cakane je višedecenijska karijera i održala je nebrojeno koncerata od Vardara do Triglava, a da li je ikada imala neprijatne situacije jer dolazi iz Srbije, pevačica je na Informer TV otkrila:

 Imala sam, primera radi, situacije kada sam imala problem dok izvodim „Odakle si sele“ u Bosni. Pevala sam u jednom restoranu, gosti su lupali flašama o sto. Otvoreno su sabotirali moj nastup. Mislim da je kranje vreme da se Srbi dozovu pameti. Treba više da poštujemo sebe. 

Početkom godine, u Hrvatskoj su zabranjeni nastupi Ane Bekute, Miroslava Ilića, a pre nekolko dana i koncert pevačice Jelene Karleuše.

– Šta njima smeta Ana Bekuta, žena koja je dobrodošla svuda, ima hit do hita? Ona svoje pesme peva usred Zagreba i publika peva uglas sa njom. Miroslav Ilić je punio tamošnje arene, njega hrvatska publika obožava. Jelena Karleuša je 22. vek, a Keba je, na kraju krajeva, bivši tast njihove pevačice. Zabrane su nepotrebne i apsurdne. 

Poznato je da je Dragica iz Leposavića i da je na svoje poreklo izuzetno ponosna, te je sada otkrila kakva je situacija u južnoj srpskoj pokrajini:

– Svaki dan sam sa mojima na vezi. Majka mi živi tamo, a sestra i zet su se nakon odlaska u penziju vratili. Srbi na Kosovu su na meti. Albanci mogu da vas optuže da ste uradili bilo šta. Nedavno su zeta moje sestre zaustavili na granici, uveli ga u kućicu, da bi ga zatim odveli u policijsku stanicu u južnom delu Kosovske Mitrovice. Rekao je da mora da izađe i odmah prešao na stranu srpske policije.  Zbog toga sada ne može da se vrati. On je sada u Kraljevu, a njegova porodica, zajedno sa mojom sestrom, je ostala na Kosovu. Odvojena je jedna porodica. Drago mi je što govorim na ovu temu, jer se srpskom narodu mora pomoći.

Poslednjih se nedelja naširoko spekulisalo da će Cakana i njen suprug Neša obnoviti zavete, te da će se venčati u crkvi, a Cakana je sada, ekskluzivno uživo u programe naše televizije, otkrila tačan datum ove svetkovine:

– Naš plan je da se venčamo u crkvi, već skoro osam godina to planiramo. Sada čekamo i da moja kuma doputuje iz Engleske. Planiramo venčanje za 19. septembar. Trebalo da je bude u Gračanici, ali trenutno nije najbolja situacija za to – kazala je Cakana na Informer TV.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare