Snežana Borjan žestoko napljuvala Terzu!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić podigao je prašinu raznim izjavama, a na onu o golmanu Milanu Borjanu reagovala je njegova supruga Snežana!


Navijače Zvezde šokirao je ovog leta odlazak dugogodišnjeg golmana i kapitena Milana Borjana u Slovan, koji je od 2017. bio u klubu iz Ljutice Bogdana i osvojio šest šampionskih titula.

erzić je juče objasnio da je to zahtevao novi trener Barak Bahar, da se i on šokirao, te da je hteo da zove Borjana i pripremi ga na odlazak, ali da mu Izraelac nije dao.

Snežani Borjan je ovakva izjava zasmetala i oglasila se saopštenjem na Instagramu, iz kojeg se može naslutiti da smatra da Terzić ne priča istinu, te da ne živi za Zvezdu i da ga zanima samo lični interes.

„Htela sam i ovo da prećutim kao i mnoge stvari, ali mi srce ne da. Draga Zvezdo, porodico, jer vi ste u našoj kući bili šest godina, u Milanovom srcu ste i dalje, mislim da se i najgore stvari mogu reći sa stilom. Borjan vas je posle mnogo godina bez titula uveo u Evropu, osvajao titule i duple krune, da ne nabrajam redom sve uspehe. Znate li šta je najvažnije, što bi svi koji stvarno žive za Zvezdu i ne zanima ih lični interes već ih vodi ljubav ka crveno-belom timu, a i oni koji i malo znaju o fudbalu, rekli uvek „Zovite Borjana“. Za to se živi, zar ne?“, počela je Snežana

 

Ona je potom dodala da su ovakve izjave loš primer mladima i poruka da se borba ne isplati.

„Ne zaboravite da od vas uče mladi ljudi koji ostavljaju srce na terenu, a iz ovoga mogu da nauče da će završiti isto kao Borjan, koji je Zvezdi dao sve i doneo ogromne uspehe, da nema razloga da se bore i daju svoj maksimum jer će dobiti otkaz PUTEM TELEFONA!!! Možda vas muči što ste tako postupuli pa pričate na ovaj način o njemu, možda vam bude lakše nakon ovakvih rečenica, evo i to razumemo, ali možda bi bilo i u redu da prestanete sa omalovažsvanjem i ponižavanjem jer to nije odlika šampiona. Ipak, želimo vam puno uspeha u daljem radu. Ko radi taj i greši“, zaključila je atraktivna Snežana. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare