OVO JE ROÐAK KOG JE VETERINAR BRANIO KAD JE UBIJEN, SADA SE OGLASIO: Borisa i njega napali kod kafića, jedva izustio rečenicu FOTO

D.M. iz Bogatića, rođak veterinara Borisa Dražića koji je juče preminuo od posledica povreda zadobijenih u tuči u lokalnom kafiću, kobne večeri je bio sa njim, a sad se javio Kuriru i jedva uspeo da progovori nekoliko reči.

Naša redakcija kontaktirala je D.M. koji se zahvalio na izjavi saučešća, ali je onda uspeo samo da izusti da nije u stanju da govori o slučaju.

– Ne mogu da govorim o tome zaista, mnogo mi je teško – rekao nam je D.M.

On je, inače, u petak bio sa veterinarom kada su trojica osumnjičenih D. D. (20), B. S. (22) i L. Đ. (18) ušli sa D.M. u verbalnu raspravu. U prvi mah se sve smirilo, a onda su veterinar i njegov rođak krenuli da izlaze iz kafića.

– Napadači su tada zaustavili D.M. i ponovo je počela rasprava kada se veterinar vratio da ih razdvoji, dobio je kobni udarac u glavu – podseća izvor Kurira i dodaje:

– Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Tada je iz kafića istrčao tehničar koji je uspeo maltene da ga oživi, da mu vrate puls – kaže izvor i dodaje da je Boris prvo odvezen u šabačku bolnicu odakle je transportovan za Beograd gde je juče preminuo.

Inače, uhapšeni napadači su od ranije poznati policiji, a D.D. se hvali da je strastveni navijač Partizana. Prema rečima meštana Bogatića u pitanju su „lokalni huligani“

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare