POČELO NEVREME U SRBIJI: Munje cepaju nebo nad Šidom, u Subotici se smrklo usred dana, u Novom Sadu pljušti kiša i PADA GRAD 

U Srbiji je počelo nevreme – munje cepaju nebo nad Šidom, u Subotici se smrklo usred dana, u Novom Sadu pljušti kiša i pada grad. Prema najavi meteorologa, promena vremena u Srbiji, iz sunčanog i toplog u nestabilno sa kišom vetrom i mogućim gradom, počeće na severu zemlje i front koji donosi nestabilnosti zahvatiće prvo Bačku, što sve se upravo i dešava.
Nevreme je upravo počelo u Novom Sadu, gde pada kiša i grad.

Novi Sad još se oporavlja od jakog nevremena u subotu uveče, a sada iz ovog grada ponovo dolaze slike jakog grada.

U 14 sati nad Suboticom i okolinom nadvili su se crni oblaci, ali na sreću nisu se obistinile najgore slutnje i za sada nema olujnog nevremena.

Naime, iznad grada se pojavio ogromni crni oblak, temperatura je naglo pala za oko deset stepeni, počeo je da duva vetar, ali ne olujni, i zatim je počela da pada i kiša.

U ovom gradu i dalje pada kiša, povremeno grmi, oblačno je, ali očigledno da su Subotičani i danas imali sreće, barem za sada tako deluje i da ih je zaobišla super oluja i jače nevreme.

Republički hidrometeorološki zavod izdao je hitno upozorenje na vremenske nepogode za područje Vojvodine u narednih sat vremena.

Nad Šidom se takođe nadvio crni oblak, a nebo paraju munje.

UDARNA VEST.rs (Blic)



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare