Novi snimak Jokića sa slavlja: Skinuo majicu, orkestar mu svira, a on uzeo mikrofon i zapevao ovu pesmu

Nikola Jokić je odlučio da ne igra za Srbiju ove godine na Mundobasketu, čime je razočarao veliki broj navijača u svojoj zemlji, a posebno one koji su ostajali budni tokom NBA plej-ofa i navijali za njega da osvoji titulu sa Denverom.

Ali, Jokić se mentalno istrošio i prema rečima selektora Svetislava Pešića, nije spreman da ove godine pomogne Orlovima, koji će u Manili probati da se domognu Olimpijskih igara bez najboljeg igrača sveta, ali i bez još dva veoma bitna člana – Vasilija Micića i Nikole Kalinića.

Jokić je nakon završetka sezone išao na nekoliko trka svojih konja, a jedna od njih bila je i u Italiji. Takođe je bio i na raftingu na Tari, a sada je nedavno ponovo bio na veselju odakle su se pojavili i snimci.

Nakon što je isplivao snimak kako slavi pobedu svog konja uz pehar, pevajući hit Ere Ojdanića „Da sam pauk“, sada se pojavio i snimak kako bez majice pokazuje svoje glasovne sposobnosti.

Pogledajte i sami kako se veseli Jokić uz pesmu tamburaša koje posebno voli da sluša, a sada je u pitanju pesma Dragoslave Genčić: „Ja sam Jovicu šarala, varala“.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare