NOVI ZVEZDIN TEREN OD 660.000 I TERETANA OD 1,2 MILIONA EVRA: Ozbiljne investicije na Marakani, Terzić najavio nova ulaganja

FK Crvena zvezda u novu sezonu ulazi ne samo sa novim trenerom i igračkim kadrom, već i sa stadionom koji je doživeo ozbiljne inovacije.

Delegacija kluba u sastavu Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović, Marko Marin, Marko Petrović i legende kluba Vladimir Petrović i Dušan Savić dočekali su novinare i fotoreportere.

Postavljena je nova trava na pomoćnom terenu, a kako je rečeno tribine će dobiti nove stolice.

Fudbaleri Crvene zvezde od kluba su dobili jednu od najboljih i najmodernijih teretana u Evropi. Urađena je po najsavremenijim metodama, sa najboljom opremom koja je prilagođena fudbalu. Igrači pre i posle treninga ovde provode vreme.

– Čitava zgrada koštala je 1.200.000 evra, mediko blok biće kompletiran pred početak Lige šampiona. Sa bazenima, posebnim svlačionicama, nešto što je potrebno klubu koji igra u elitnom UEFA takmičenju – rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić.

Pored zgrade biće izgrađen teren sa veštačkom travom 80×40 metara. Na spratu, trener Barak Bahar ima novu kancelariju, gde provodi vreme sa svojim saradnicima tokom radnog dana.

Biće renovirana sala SD Crvena zvezda, sa klimatizacijom i rasvetom, biće uređena i nova fasada oko stadiona. Sala u kojoj treniraju odbojkaši, rukometaši, atletičari…

Novi teren na stadionu „Rajko Mitić“, tačnije trava je 95 odsto prirodnog sastava i 5 odsto hibridnog. Najboljeg kvaliteta. Ceo teren sa novom travom koštao je klub 660.000 evra i urađen je po najvećim evropskim standardima.

– Važno je istaći da će se promeniti sve stolice na stadionu posle utakmice sa Fjorentinom. Sve reklame biće napravljene u led formi i cela investicija koštaće 500.000 evra. Na Zapadnoj tribini i dalje se vrše radovi, ali će sve biti spremno za početak sezone – otkrio je operativni direktor Crvene zvezde Marko Petrović.

Na kraju čelnici su se slikali pored pehara osvojenog u Rusiji. Ceo nagradni fond od 50.000 evra prosleđen je narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.


UDARNA VEST.rs (Kurir sport/Aleksandar Radonić)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare