HRVATIMA SAD SMETA I ČOLA! Dogovorio Novogodišnji nastup u Dubrovniku, ima onih koji se BUNE! Besni što mu je dato 130.000 evra!

Najveća regionalna zvezda Zdravko Čolić, već je dogovorio nastup za Novu 2024. godinu i to u Dubrovniku, ali je njegov koncert naišao na negodovanje tamošnje javnosti zbog cene koju je pogodio pevač.

Kako tvrde mediji u Hrvatskoj, Zdravko je za nastup u novogodišnjoj noći tražio 130.000 evra, zbog čega su se neki pobunili, pa su komentarisali da je to strašno.

S druge strane, vlasti u Hrvatskoj se nadaju da će debelo naplatiti turistima Čolin koncert i od njega višestruko zaraditi.

Jelka Tepšić, zamenica gradonačelnika Dubrovnika rekla je kako veruje da će se iznos opravdati time što će imati veoma dobru posećenost.

– Zaista se na to računa, popunjenost hotela i privatnog smeštaja i interes sponzora – poručila je.

Prošle godine novogodišnji koncert u Dubrovniku je održao Dino Merlin. Cena karata za dvoje iznosila je skoro 1.000 evra, uz uslov da posetioci koncerta moraju biti i gosti hotela u kojem on peva. Dakle, onaj ko je želeo da sluša sarajevskog izvođača morao je da prenoći tu i plati još 975 evra za dve osobe. Ukupno je sve za dve osobe koštalo skoro 2.000 evra.

Inače, širom Hrvatske vlasti su zabranile srpskim izvođačima da tamo održavaju kocnerte, te je poslednja u nizu kojoj je nastup otkazan, Jelena KarleušaOsim nje, zabranu su dobili: Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Aca Lukas i mnogi drugi.


UDARNA VEST.rs (Kurir/ Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare