Zvezda najavila napad na titulu Evrolige, sve mečeve igra u Areni

U košarkaškom klubu Crvena zvezda je održana redovna sednica Skupštine kluba o brojnim temama, a navijače će sigurno zanimati deo o ciljevima kluba za narednu sezonu.

Kako se na vodi na sajtu kluba „jednoglasno su usvojeni ciljevi prvog tima, a to je osvajanje trofeje u sva 4 takmičenja u sezoni 2023-2024. Zbog toga, očekuje se maksimalna podrška celokupne zvezdaške javnosti“.

Kako se Zvezda takmiči u ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća, KLS-u i Evroligi, jasno je da su ambicije kluba najveće moguće i da se ide na titulu prvaka Evrope.

Time su se nakon serije zvučnih pojačanja postavili i jasni ciljevi što se tiče rezultata takmičenja. Zvezda je do sada dovela Šabaza Nejpira, Miloša Teodosića, Rokasa Gedratiisa, Majka Tobija, Džoela Bolomboja, Marka Simonovića, Dejana Davdovca i Jaga dos Santosa a čini se da tu nije kraj pojačanjima.

KK Crvena zvezda

Takođe, jednoglasno je od strane Skupštine usvojen i izveštaj o svim naknadama za igrače, trenere i menadžment u prethodnoj i narednoj sezoni, ali i ciljevima prvog tima u sledećoj takmičarskoj sezoni koji su najveći. Jednoglasno je od strane delegata usvojen predlog budžeta kluba za narednu sezonu, a podržan je i stav kluba o narednim koracima koje će KK Crvena zvezda Meridianbet učiniti povodom novonastale situacije u ABA ligi i spekulacija da deo klubova želi da izbaci crveno-bele.

Takođe, saopšteno je i i d aće Zvezda sve mečeve u svim takmičenjima igrati u Beogradskoj Areni, a da prodaja sezonskih karata startuje početkom septembra.

Takođe, usvojen je predlog da aktuelno predsedništvo pređe u VD stanje do jeseni, kada će doći do rekonstrukcije tog tela novim imenima.

UDARNA VEST.rs (Nova.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare