Novi potresi na Malom Kalemegdanu: Zvezda otima Partizanu beka Barselone?

Nema kraja spisku pojačanja Crvene zvezde. Iako se njegovo ime danas dovodilo u vezi s Partizanom, sada je izgledniji njegov dolazak na susedne terene Malog Kalemegdana. Kori Higins iz Barselone je u pregovorima s oba kluba.

Posle Giedraitisa i Dos Santosa u Crvenu zvezdu bi mogao mogao da stigne i dvostruki prvak Evrope – Kori Higins, piše Sportski žurnal.

Zvezda je dovođenjem Jaga Dos Santosa napravila prilično iznenađenje na tržištu. Crveno-beli su interesovanje za Brazilca držali ispod radara i uspeli da realizuju transfer, a da informacija nije izašla u javnost.

Kako navodi Sportski žurnal, slično je i u pogledu najnovijeg potencijalnog pojačanja. Izvori bliski klubu sa Malog Kalemegdana ističu da su crveno-beli u kontaktu sa Korijem Higinsom (34, 195), doskorašnjim krilom Barselone, koji je ranije sa CSKA osvojio dve titule prvaka Evrolige. 

Higins je prošle sezone u Evroligi na 32 meča imao prosek 8,7 poena, 2,2 skoka i 1,7 asistencija, dok je u ACB igrao 16 utakmica i postizao 9,8 poena, uz 2,2 skoka i 1,5 asistencija.

Danas se pominjao da bi mogao u Partizan u paketu s Nikolom Mirotićem, ali sada je priča malo drugačija.

Higins u Zvezdi ili Higins u Partizanu – videćemo.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare