Provokacija Partizana na Instagramu: Zvezda potpisala Bolomboja, a onda je usledilo podsećanje: U Danteov krug pakla /FOTO/

Naime, u protekloj sezoni je jedan od najboljih poteza u Evroligi bilo zakucavanje Dantea Egzuma, koji je na „poster“ stavio upravo novo pojačanje ekipe sa Malog Kalemegdana.

Stoga, iz redova „parnog valjka“ odlučili su da se u ovom momentu podsete fenomenalnog poteza doskorašnjeg australijanskog plejmejkera.

Zvezda nastavlja sa dovođenjem vrhunskih košarkaša! Džoel Bolomboj je novo pojačanje KK Crvena zvezda, saopšteno je u petak tokom dana na zvaničnom sajtu tima sa Malog Kalemegdana.

Saopštenje o dolasku Bolomboja u redove crveno-belih prenosimo u celosti:

– Džoel Bolomboj je novo pojačanje KK Crvena zvezda.

Nekadašnji prvotimac CSKA iz Moskve i Olimpijakosa najnovije je pojačanje crveno-belih. Amerikanac sa ruskim pasošem je potpisao jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Visok je 203 i pokriva pozicije centra i krilnog centra.

Posle završenog koledža (Weber State) draftovan je od strane Jute Džez kao 52. pik na draftu. U Solt Lejk Sitiju je proveo jednu sezonu, zatim se seli u Milvoki, gde nastupa i za tim u razvojnoj ligi, da bi od 2018. godine počeo svoju evropsku karijeru u ekipi CSKA iz Moskve. Sa ruskom ekipom je postao prvak Evrope 2019. godine i dve titule šampiona VTB lige. U Moskvi je proveo 4 godine, a poslednju sezonu je igrao u dresu Olimpijakosa, sa kojim je osvojio sva tri trofeja i nastupao u finalu Evrolige.

Džoel Bolomboj je šesto pojačanje KK Crvena zvezda Meridianbet u ovom prelaznom roku nakon Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hange i Majka Tobija.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare