SADA JE JASNO ZAŠTO JE NOVAK APSOLUTNI FAVORIT: Nestvarna DOMINACIJA Đokovića u odnosu na preostalu trojicu polufinalista!

Najbolji teniser u istoriji  Novak Đoković, pobedom nad Andrejem Rubljovim se plasirao u polufinale Vimbldona, i ujedno upisao svoju 91. pobedu, odnosno 33. uzastopnu na turniru koji se održava u Londonu.

Preostala tri tenisera zajedno imaju „samo“ 31 pobedu. Danil Medvedev ima najviše od trojice tenisera 13, dok Janik Siner i Karlos Alkarasimaju po devet pobeda. Dakle, Novak ima tri puta više pobeda od preostale trojice tenisera! Đoković igra svoj meč polufinala Vimbldona protiv Janika Sinera, u petak od 14.45 na centralnom terenu.

Do sada, Novak je protiv Italijana igrao dva puta, i u oba navrata je bio bolji. Novak i Janik su se poslednji put sastali upravo na Vimbldonu, kada su igrali četvrtfinale. Tada je Novak gubio sa 2:0 u setovima, da bi nakon nestvarnog preokreta uspeo da dođe do pobede.

Podsetimo, Italijan je u četvrtfinalu bio bolji od protivnika iz Rusije Romana Safiulina sa 3:1 (6:4, 3:6, 6:2, 6:2) dok je Novak savladao Rubljova!

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare