SIN I ĆERKA SE DRŽE ZA RUKE Jelisaveta Orašanin objavama SVE DIRNULA! Cela porodica napušta Bolonju, jedan detalj posebno raznežio

Jelisaveta Orašanin podelila je na društvenim mrežama fotografiju svoje dece, malo nakon što je odjeknula vest da se sa porodicom seli iz Italije u Srbiju, nakon što je objavljeno da će njen suprug Miloš Teodosić sada igrati za Košarkaški klub Crvena zvezda.

Jelisaveta Orašanin
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Glumica je objavila fotografiju sina Bogdana i ćerke Petru kako se drže za ruke, dok je pored njih stavila emotikon srca i napisala – Bolonja.

Njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, potpisao je jednogodišnji ugovor za KK Crvena zvezda, pa će iz Virtusa u Bolonji preći u naš čuveni klub.

Jelisaveta Orašanin
FOTO: PRINTSKRIN INSTAGRAM

Njegova supruga je sinoć odlučila da pokaže svima više momenata iz Bolonje, u kojoj su dosad porodično živeli, a poruke pratilaca su se samo nizale.

Jelisaveta Orašanin
FOTO: PRINTSKRIN INSTAGRAM

„Bolonja, hvala ti mnogo na svim lepim trenucima i izuzetnim ljudima koje sam upoznala tokom ovih godina“, navela je glumica u opisu objave.

Na fotografijama vidimo kako provodi vreme sa decom, dok je momenat, u kom njena ćerkica Petra istrčava na teren na kom je bio Miloš, posebno dotakao sve.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare