Ovo je jelovnik Tee Tairović! Demantovala navode o silikonskoj zadnjici, pa otkrila tajnu izvajanog tela

Jedna od najseksepilnijih pevačice današnjice, novosađanka Tea Tairović, otkrila je za Informer svoj režim ishrane.

Pevačica Tea Tairović otkrila je da razlog njene vitke linije nisu posebni režimi ishrane, niti odricanje od omiljenih poslastica, već ljubavni problemi.

 Nije u pitanju nikakva dijeta, već stres i ljubavni problemi! Kada imam ljubavne probleme, ne mogu da jedem, pa se to odmah odrazi na figuru, a tu je bio i stres oko koncerta u Beogradu. Htela sam da sve ispadne baš kako treba, zato sam se i psihički i fizički pripremala. Nisam stizala da jedem i da imam normalne obroke. Sada se vraćam u normalu – rekla je Tea i dodala da svaki dan vežba u teretani.

Kada je Tea u pitanju, kruže brojne teorije zavere, pa je neretko optužuju da je cela operisana, što ona oštro demantuje, te ističe da je razlog njenoj izvajanoj figuri sport kojim se ceo život bavi.

– Pričaju sve i svašta, pa i da imam veštačku zadnjicu, a ne znaju da radim po hiljadu čučnjeva dnevno! Kada je nešto veštački, to se vidi iz aviona. Ako neko ima tanke noge i veliku, podignutu guzu, znajte da nije prirodna. Kod mene se vidi da imam jake butine, a to je sve od vežbanja. Radim i trbušnjake, zato imam mišiće na stomaku. Ceo život sam nešto trenirala, a to telo ne zaboravlja, pa ako se nekad malo opustim, vrlo brzo se vratim u formu. U mojoj porodici svi su zgodni, pa je valjda normalno da i ja lepo izgledam, ai „vadi me“ visina. Zato mogu dosta da pojedem, a da se to ne primeti kao kod drugih – kazala je Tea, pa dodala šta najviše jede:

– Pijem ceđeni miks, jedem kuvanu hranu i dosta voća i povrća. Imam sreću da mi organizam ne traži nezdrave grickalice. Uzmem malo badema ili neku proteinsku čokoladicu i to je sve – završava priču folk zvezda – zaključuje Tairovićeva za Informer.

ŠTA JEDE TEA TAIROVIĆ

Doručak: Integralni sendvič

Ručak: Piletina i grilovano povrće

Večera: Salata sa tunjevinom

Trik savet: Svaki dan vežbajte i nemojte da tražite izgovore. Ako nemate vremena za teretanu, vežbajte kod kuće.

UDARNA VEST.rs (Informer.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare