BEKAMOVI NA STUBU SRAMA ZBOG ĆERKINE ČIPKASTE HALJINE: Harper na 12. rođendanu u stajlingu koji je PROVOKATIVAN čak i za starije

Harper Seven Bekam proslavila je nedavno 12. rođendan, a njena majka, bivša članica grupe Spajs Grls, Viktorija Bekam (49), podelila je na Instagrmu fotografije sa proslave na kojima su, uz Harper, i Dejvid Bekam, kao i njihovi sinovi Romeo i Kruz.

Na fotografijama koje je podelila Viktorija poznata porodica uživa u popodnevnom čaju u kafeu „Prada“ u „Harodsu“, a Harper je uslikana kako nosi ljubičastu maksi-haljinu sa čipkastim detaljima – model za koji su fanovi smatrali da je previše zreo za mladu devojčicu.

„Haljina u stilu donjeg veša za devojčicu od 12 godina uopšte nije prikladna. Ona je super slatka, njeno anđeosko lice ne ide uz tu vrstu haljine“, napisao je jedan pratilac, a drugi je dodao: „Ne mogu da zamislim da dozvolim da 12-godišnjakinja nosi slip. To nije u skladu sa godinama.”

Drugi su kritikovali izbor popularnog hit mesta za proslavu rođendana, napominjući da su svoj 12. rođendan slavili sami kod kuće sa nekoliko prijatelja i uz domaću, maminu tortu i zabavne igrice.

Popularni britanski par često je na meti kritika zbog načina na koji odgaja devojčicu u odnosu na trojicu sinova.

„Ne pružamo više ljubavi ćerki nego sinovima, ali to je jednostavno drugačije. Kada su dečaci mali, možete da ih kotrljate okolo, padnu, podignu se i dobro su“, rekao je Dejvid (48), za Elle 2012, kad je Harper imala 10 meseci.

Takođe, Dejvid biva doslovno javno razapinjan zato što svoju ćerku tinejdžerku u javnosti ljubi u usta.

Iako Harper nema svoje javne naloge na društvenim mrežama, tinejdžerka je često primećena sa svojim poznatim članovima porodice. Čak je bila deveruša na venčanju svog brata Bruklina sa Nikolom Pelc u aprilu 2022.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Zadovoljna.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare