NOVA BAHATOST KOSTINE MAJKE: Ovo što je uradila na granici ŠOKIRALO JE SVE!


Miljana Kecmanović je zaustavljena na granici kada je pokušavala da napusti zemlju, a ono što je rekla na saslušanju je šokantno.

Miljana Kecmanović, majka dečaka Koste Kecmanovića (13) koji je odgovoran za masakr u OŠ „Vladislav Rubnikar“, 24. juna je pokušala da pređe granicu preko prelaza Prohor Pčinjski, ali je odmah zaustavljena. Kako saznaje portal Republika.rs Miljana Kecmanović je vraćena nazad i saslušana, a nju je jedino zanimalo ko će da joj vrati automobil sa granice.

Miljana Kecmanović je 24. juna primećena kako pokušava da pređe granicu sa mlađim detetom. Granična policija je odmah reagovala i vratila nazad gospođu Kecmanović.

– Na pitanja je odgovarala taksativno i gotovo nezainteresovano i u više navrata je prekidala inspektore svojim pitanjima. Jedno od onih najšokantnijih se odnosilo na njeno vozilo koje je ostalo na granici. Kostina majka je izgovorila: „Hoćete li sada vi da mi vratite auto sa granice?“, na šta su se istražitelji zbunili. Naime, to je ono što u tom trenutku ne bi trebalo da je važno, ali izgleda da je Miljani Kecmanović bilo – navodi za portal Republika.rs dobro obavešten izvor.

Majka dečaka i njena ćerka vraćene su sa graničnog prelaza jer je u toku istraga protiv majke, a privremeno im je blokirana sva imovina. 

MUP je odmah zatražio i da se Miljani Kecmanović ipak izrekne mera zabrane napuštanja teritorije Srbije ili grada Beograda.

Podsetimo, kako je već objavljeno majka nema izrečenu zabranu napuštanja zemlje prebivališta, ali je protiv nje u toku istraga i ona u svakom trenutku mora biti dostupna istražnim organima.

Porodica dečaka ubice inače je tužena i od strane roditelja čije je devetovo dece pobijeno u masakru.

Otac dečaka se od nemilog događaja nalazi u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo protiv opšte sigurnosti jer je, kako se sumnja, obučavao u streljani maloletnog sina da puca i nije adekvatno obezbedio mesto u kom je držao pištolje, za koje ima dozvolu.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare