KOŠARKAŠKA BOMBA! MILOŠ TEODOSIĆ JE NOVI IGRAČ CRVENE ZVEZDE! Delije u transu, s MAĐIONIČAREM na parketu ništa neće biti isto!

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, novi je košarkaš Crvene zvezde Meridianbet.

Ono što je već neko vreme bilo izvesno, sada je i zvanično.

„Potpisom za svoju Crvenu zvezdu, Miloš je ostvario svoju davnašnju želju i konačno zadužio crveno-beli dres voljenog kluba za koji navija od malena. Klub mu se ovom prilikom zahvaljuje na velikoj želji koju je iskazao tokom pregovora u svakom smislu – kako bi došlo do konačnog dogovora i potpisa ugovora na obostrano zadovoljstvo. Dolaskom Miloša, Crvena zvezda dobija mnogo – Zvezdaša, iskusnog plejmejkera, igrača sa mnogo velikih utakmica u nogama, izvanredanog pregleda igre, lidera u svlačionici i čoveka koji je u tesnim utakmicama i završnicama – najbolji! Crvena zvezda Meridianbet nastavlja po planu svoje aktivnosti u prelaznom roku, a o daljim koracima javnost će biti blagovremeno obaveštena“, navedeno je u saopštenju crveno-belih.

Obostrana želja kluba i košarkaša konačno je ispunjena. Iskusni plejmejker potpisao je ugovor sa crveno-belima i drugo je pojačanje za narednu sezonu, nakon što se u klub vratio Dejan Davidovac.

Teodosić je karijeru počeo u FMP-u, a pre odlaska u Olimpijakos igrao je još za Borac iz Čačka. U Atini je živeo od 2007. do 2011. godine. Narednih šest sezona igrao je za moskovski CSKA sa kojim je 2016. godine osvojio Evroligu.

Oprobao se i u NBA ligi, gde je dve sezone proveo u Los Anđeles Klipersima, nakon čega se vratio u Evropu i potpisao ugovor sa Virtusom iz Bolonje 2019. godine.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare