Osumnjičeni za ubistvo navijača u Zemunu koristili nekoliko štek stanova: U jednom od njih nađen glavni dokaz

G. M. (26), D. K. (27), I.G. (33) i Z.J. (26) koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo teško ubistvo navijača Milana Jorovića (30), 21. juna ove godine u Zemunu dok su pripremali likvidacuju i nakon nje koristili su nekoliko „štek“ stanova u Beogradu, saznaje „Telegraf.rs“.

Prema našim informacijama, u jednom od njih nađene su motociklističe rukavice koje je, navodno, nosio I.G. koji je bio maskiran u „dostavljača hrane“. On se tereti da je u Jorović ispalio 9 hitaca u grudi i stomak, a zatim prišao i overio ga.

Kako je „Telegraf.rs“ objavio, I.G. je žrtvu pratio od teretane u kojoj je trenirao. Prema rečima našeg izvora, osumnjičeni je imao odličnu logistiku. Sumnja se čak da je mesecima ubistvo planirano.

– Milan je bio za volanom „mercedes“, a njegov dželat na motoru maskiran kao dostavljač hrane. On ga je sačekao da izađe iz kola, pa u njega sa pet metara razdaljine ispalio 9 hitaca, a zatim prišao i „overio ga“. „Dostavljač“ je pobegao na motoru, a sumnja se da je greškom skrenuo u perionicu gde ga je ponova kamera snimila- kaže naš izvor blizak istrazi.

Inače, tablice koje su bile na motoru „dostavljača“ su kradene.

Oni će danas biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu.

UDARNA VEST.rs(Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare