Žestoka svađa na Vimbldonu, Siner vikao na Marijanu Veljović: Greška Srpkinje razbesnela mladog Italijana /VIDEO/ 

Srpka sutkinja Marijana Veljović našla se na „udaru“ italijanskog tenisera Janika Sinera. Italijan se u osmini finala sastao Danijel Elan Galanom, a tokom drugog seta videli smo krajnje neprijatnu scenu.

Sedmi dan Vimbldona, mečevi osmine finala i dosta tenzije na terenu. Pravi primer toga jeste Janik Sinere. 

Italijan se za prolazak u sledeću rundu takmičenja bori sa Danijel Elan Galanom, a jedna situacija u drugom setu obeležila je ovaj meč.

Srpska sutkinja Marijana Veljović bila je „žrtva“ besa mladog italijanskog tenisera. U drugom setu, pri rezultatu 2:2, Srpkinja je promenila odluku linijskog sudije, pošto je smatrala da je lopta koju je Siner udario završila u autu.

Međutim, posle čelindža utvrđeno je da je lopta okrznula liniju, te da će se poen ponoviti. Upravo ta odluka je iznervirala Janika, koji je prišao stolici gde sede sudije i ušao u raspravu sa Marijanom, a u jednom trenutku je čak i povisio ton.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Ipak, svi prigovori Italijana bili su uzalud, poen je svakako ponovljen, a čak je i pripao Galanu.

Rus pobedio nakon trilera u pet setova: Đoković saznao potencijalnog rivala za četvrtfinale Vimbldona

Nakon meča koji je bio znatno neizvesniji nego što se očekivalo, Novak Đoković saznao je ime rivala u potencijalnom četvrtfinalu Vimbldona, pošto je nakon pet setova Andrej Rubljov savladao Aleksandra Bublika.

Naravno, kako bi urkstio koplja sa ruskim teniserom potrebno je da Srbin danas savlada Huberta Hurkača.

Sa druge strane, Rubljov je nakon prilično lako osvojena prva dva seta, uprkos povredi nokta koju je doživeo, nakon dva taj-brejka u potpunosti izgubio vođstvo, te je Bublik bio na set do velikog iznenađenja.

Ipak, ruski teniser je bio staložen u setu odluke, te je brejkom u sedmom gemu uspeo da stekne kapitalnu prednost kojom je, ispostaviće se, uspeo da obezbedi i pobedu na ovom susretu.

Sada Rubljov čeka protivnika u četvrtfinalu, a to će biti pobednik duela Novaka Đokovića i Huberta Hurkača.

UDARNA VEST.rs (Blic Sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare