„UVEREN SAM DA OTVARAMO NOVO POGLAVLJE“ Vučić ugostio Jakova Milatovića na večeri

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ugostio je na večeri predsednika Crne Gore Jakova Milatovića.

– Poželeo sam dobrodošlicu predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, uveren da otvaramo novo poglavlje u odnosima između naših zemalja i bratskih naroda – napisao je predsednik u opisu fotografije objavljenoj na instagram profilu „buducnostsrbijeav“.

Jakov Milatović je na svom Tviter nalogu takođe objavio fotografiju sa predsednikom Srbije.

– Neformalna večera i otvoren razgovor o unapređenju odnosa Crne Gore i Srbije sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Jačanje saradnje naših država na političkom i ekonomskom planu važno je i za dobrosusedske odnose u celom regionu – napisao je Milatović.

Podsetimo, predsednik Crne Gore stigao je danas u zvaničnu dvodnevnu posetu Srbiji, a na aerodromu „Nikola Tesla “ u Beogradu dočekao ga je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Kako je najavljeno, Milatović će se sutra, uz ceremonijalni doček ispred Palate Srbije, sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a nakon toga i sa predsednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem.

Predviđeno je da predsednik Crne Gore u okviru posete položi venac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cveće ispred Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare