Alkaraz ne može da izbaci Đokovića iz glave! 

Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz u osmini finala Vimbldona igra sa Mateom Beretinijem, a već misli na finale i Novaka Đokovića.

Navijači se nadaju finalu između prvog i drugog tenisera sveta – Karlosa Alkaraza i Novaka Đokovića, a i Španac bi rado šansu da se revanšira Srbinu koji ga je pobedio u polufinalu Rolan Garosa.  Na konstataciju da svi žele njegovo finale sa Novakom, Alkaras je rekao:

– Ne samo da novinari i navijači to žele, i ja sam takođe to želim, ali imam bar tri runde pre toga da odigram. Koncentrisan sam na sledeće kolo, Beretini, biće teško. Moj san je da igram finale ovde, još bolje ako to bude protiv Novaka – poručio je Alkaraz.

On je dodao da mu je pobeda na Centralnom terenu protiv Jarija dala novu energiju.

– Prošle godine sam prvi put igrao na centralu, bilo mi je vrlo teško. Svaki put kad igram tu osećam da mi je tu i mesto. Iskreno, vidim nivo Jarija koji je za Top 10. Siguran sam da će do kraja godine to uraditi ili biti makar blizu.

Što se tiče Beretinija, rekao je šta će biti ključ za njega u tom susretu, prenosi Informer.

– Da reterniram dobro! Ima veoma jak servis, ako uspem da vratim to, biću u stanju da dobro odigram. Imaću onda šanse. To će biti ključ. Znam svoje veštine. Znam za šta sam sve sposoban. Zaista radim naporno da budem na toj poziciji, da budem ono što sam sada. Nisam iznenađen –  kaže Alkaraz.

UDARNA VEST.rs (Informer.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare