ŠOK PAPARACO! ANA NIKOLIĆ U KAFANI PORED BENZINSKE PUMPE Pevačica pije piće sa nepoznatim muškarcima, neočekivano izdanje (VIDEO)

Pevačica Ana Nikolić našla se u žiži interesovanja javnosti prethodnih dana zbog čitavog niza skandala, naročito zbog svađa sa menadžerom Sašom Mirkovićem i šokantih tvrdnji o konzumiranju opijata, ali i zbog narušenog fizičkog izgleda i rana po licu.

Anu su novinarske ekipe nekoliko puta uhvatile ispred njenog doma, gde je isticala da se oseća dobro i da dušebrižnici ne moraju da brinu.



Ipak, mnogi smatraju da se Ana dosta promenila poslednjih meseci, te je više puta viđena u svakojakim društvima, a pre nekoliko dana šokirala je sve kada je uslikana sa starletom Macom Diskrecijom.

Ona je sada otišla korak dalje. Naime, paparaco „Blica“ uslikao je Anu u jednoj kafani pored benzinske pumpe, gde su u uglavnom kamiondžije. Ona je sedela sa sa dva nepoznata muškarca i pila piće.

Ana je bila u visokim štiklama, i sa naočarama na licu, dok je ožiljke na čelu prekrila mrežicom.

– Ona ne deluje dobro. Baš su se svi iznenadili kad su je videli da sedi u ovakvom objektu. Još žensko. Kad se čini da nema dalje, ona se dodatno spusti. Zašto joj sve ovo treba? Pila je piće sa tim muškarcima, ali nije se moglo zaključiti u kakvim je odnosima sa njima – rekao je izvor sa lica mesta.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare