Natalija napunila džepove! Evo koliko je Srpkinja zaradila posle čuda na Vimbldonu

Srpska teniserka Natalija Stevanović napravila je najveći uspeh u karijeri plasmanom u treće kolo Vimldona, u kom je poražena od Petre Kvitove, ali je bez obzira na eliminaciju zaradila ogromnu svotu novca.

Kao debitantkinja na Grend slem turnirima, 28-godišnja Nišlijka je uspela da ostvari dve pobede u Londonu. Najpre je savladala nekada prvu igračicu sveta Karolinu Pliškovu, a potom i Tamaru Korpač i domogla se treće runde.

Takav rezultat doneo je Nataliji pozamašan novac. Ona je tokom cele dosadašnje karijere zaradila ukupno 419.766 dolara, a sada je osigurala barem 166.907 dolara (131.000 funti).

Takođe, prolaz u treće kolo Vimbldonadonosi i plasman karijere. Stevanovićeva je učešćem u glavnom žrebu na Vimbldonu došla na rekordno 225. mesto ali će sada napraviti skok od 82 pozicije.

Zaradila je preko 150.000 evra, a onda je stavila kecelju

Uprkos tome što je jedna od glavnih sportskih tema u našoj državi u ovom trenutku, Natalija Stevanović sasvim prirodno reaguje nakon velikog uspeha na Vimbldonu, prenosi Blic.

Srpska teniserka Natalija Stevanović plasirala se u treće kolo Vimbldona pobedivši nemačku teniserku Tamaru Korpač sa 2:0 u setovima – 7:5, 7:5. Srpkinja je ovim trijumfom ostvarila najveći uspeh u karijeri i tada zakazala duel sa Petrom Kvitovom, od koje je kasnije poražena.

Ipak, nakon velikog uspeha, Natalija se ponaša kao i sav normalan svet, što se može videti i u fotografiji ispod:

UDARNA VEST.rs (Blic Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare