„AKO TAKO NASTAVI, NEĆE SE UDATI ZA NJEGA“ Evo šta se dešava sa sa vezom Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, na jedno je POSEBNO LJUBOMORAN 

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, verila se u rijalitiju, kada je Filip Car odlučio da je iznenadi, pa naruči prsten od Drveta Mudrosti, a nedavno su sve ozvaničili.

Kako domaći mediji prenose, rijaliti par sve češće ima svađe, a razlog tome je njegova ljubomora.

– Filip je veoma ljubomoran jer je Aleksandra izuzetno popularna. Gde god da odu u bilo koji kafić na plaži njoj stižu ture pića od udvarača, a da ne govorim o tome što je na društvenim mrežama svi opsedaju. Pa i njoj prija sva ta pažnja udvarača, nekad im lajkuje poruku na Instagramu kada joj pošalju. To je bio i razlog poslednje njihove svađe. Aleksandra mu je rekla da ako nastavi da ljubomoriše nikad se neće udati za njega. On je izašao iz kuće, a ona je spakovala kofer i krenula za Beograd – kaže izvor iz Hrvatske.

Inače, pobednica „Zadruge 6“ na svom Instagramu je otkrila da je započela pisanje autobiografije.

Aleks je odmah naglasila da će pisati golu istinu i bez ulepšavanja, a onda pozvala pratioce da budu strpljivi, jer autobiografija stiže uskoro.

– Pošto mnogi od vas misle da znaju sve o meni i mom životu, a ne možete biti dalji od istine, rešila sam da napišem autobiografiju, pa da se čuje i moja istinita strana priče. Gola istina, bez ulepšavanja – napisala je Aleksandra na društvenoj mreži Instagram.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare