OVO JE MOTIV UBISTVA NOE MILIVOJEV? Evo zašto je tiktokerka brutalno RASKOMADANA!

Otkrivamo zbog čega je ubijena tiktokerka Noa Milivojev.

Poznata tiktokerka Noa Milivojev svirepo je ubijena i pronađena u stanu raskomadana, a glavni osumnjičeni je njen dečko Ognjen D. U ispovesti za Republiku, Noina drugarica, Marija otkrila je kroz kakve je probleme tiktokerka sa dečkom za kog se sumnjiči da ju je unakazio. 

Naime, javnost je ostala šokirana kada je tiktoker Kengur pozvao Nou kod njega, nakon čega ga je u uživo prenosu na TikToku oralno zadovoljila. Taj snimak srušio je društvene mreže, a kako Marija priča, Ognjen je toliko bio ljubomoran, da verovatno nije mogao da istrpi pritisak društva, koji su gledali taj snimak, pa je on posrnuo i ubio zbog eksplicitnog snimka ubio Nou:

– On je bio dosta ljubomoran zbog klipova na TikToku, maltretiranje je tu bilo, ona je bila dosta poznata na TikToku, mi kad izađemo svi je prepoznaju, pričali su o njoj, ja sam je uvek branila. Ona je meni rekla: ,,Marija, moj dečko je jako ljubomoran“, stezao je, maltretirao i psihički i fizički, moguće je da je tu, pošto su njegovi drugari svi znali za to, da je ona to radila u lajvu sa Kengurom, pa da ne bi on ispao p**ka. Ona je isto bila ljubomorna na sve – otkriva Noina drugarica za Republiku. 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare