5 jezivih činjenica o ubistvu Noe: Osumnjičeni je isekao na komade, pa danima sedeo pored kutija sa ostacima

Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17 .juna, a njeno telo u neprepoznatljivom stanju nađeo je juče u dvorišnom stanu, odnosno, u kupatilu kuće u samom centru Beograda. Za ovaj zločin odmah je uhapšen Ognjen D. (33) koji je priznao šta je učinio.

On će biti saslušan sutra u Višem javnom tužilaštvu.

Noa je bila transrodna osoba.

Iz istrage je saopšteno da je ovaj zločin počinjen na svirep i gnusan način, a ovih 5 činjenica potvrđuju monstruoznost ovog ubistva.

Isekao je na komade

Osumnjičeni je Nou isekao na komade, ostatke je spakovao u plastične kutije.

O tome svedoči i snimak sa lica mesta na kojem se vidi kako policajce iznose pomenute kutije i stavljaju u pogrebno vozilo.

Danima sedeo i spavao pored ostataka tela

Nestanak Noe Milivojev je prijavljen 17. juna. Od tada joj je, prema rečima njene majke Bobe, telefon ugašen. Kako su rekle komšije, Nou su poslednji put videli pre, otprilike, dve nedelje. Tada su se, kako su naveli, Ognjen D. i Noa žestoko posvađali, ona je vrištala i navodno vikala da će sve stanove da porazbija ako joj on ne vrati stvari.

Pretpostavlja se da je u tom nekom periodu došlo do ubistva. Sudeći prema tim, nezvaničnim podacima, osumnjičeni je u tom slučaju danima „živeo“ sa kutijama sa njenim ostacima.

Priznao ubistvo, ali se ne seća detalja

D.O. osumnjičeni, Noa Milivojev

Foto: Privatna arhiva

Ognjen D. (33) je, kako smo gore naveli, odmah priznao ubistvo, ali je na saslušanju u MUP-u rekao da se ne seća detalja.

„Odmah je sve priznao, ali nije mogao da objasni detalje“, rečeno je istrage.

Komšije videle roze kikice u smeću ispred ulaza u kuću

Prema rečima komšija, posle žustre svađe, jedina stvar koja im je bila sumnjiva je bilo to što su iz crnih kesa za smeće koje su bile ispred stana u kojem je živeo Ognjen, a u kojem je, kako se sumnja Noa ubijena, virile njene prepoznatljive roze kikice.

Dodali su da im nije bilo sumnjivo to što je nema, jer su se njih dvoje, prema njihovim rečima, stalno svađali i ona je odlazila, pa se vraćala. Takođe, on je stalno dovodio neke „nove“ devojke.

„Navukao je na drogu i tukao“

Noini rođaci kažu da je bila zaljubljena u čoveka koji ju je ubio, a da ju je on iskorišćavao.

– Ona je bila zaljubljena u nega, a on je nju tukao i navukao na sve moguće droge. Iskorišćavao ju je kad mu je trebala, pa je šutirao napolje. Onda je dolazila ovde nazad. Čim bi je pozvao nazad, ona je pakovala stvari i jurila kod njega. Kad ju je upropastio, tada ju je odbacio – kažu za Telegraf.rs Noine rođake.


UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare