UBIJENU NOU TERAO NA ODNOS UŽIVO NA TIKTOKU: Bila prisiljena da ZADOVOLJI opasnog momka usred lajva!

Transrodna tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna, a njeno iskasapljeno telo nađeno je danas, 6, jula, u stanu u centru Beograda, a osumnjičeni za ubistvo je odmah uhapšen i sve je priznao.

Noa je, inače, bila poprilično aktivna na društvenoj mreži TikTok, a jedno vreme se pojavljivala na profilu osuđenog Lazara Amidžića, poznatijeg kao Kengur, koji već izvesno vreme nosi nanogicu i odslužuje kaznu kod kuće, te su mnogi još tada sumnjali da su u intimnoj vezi.

Međutim, sada je isplivao snimak u kom Kengur siledžijski tera ubijenu tiktokerku da ga oralno zadovoljni usred uživo uključenja na pomenutnoj socijalnoj platformi, na šta je ona morala da pristane, iako se čuje da joj je zbog cele situacije bilo i te kako neprijatno.

– Ja p*der nisam, ne j*bem trandže i ribetine, i to… Može samo k*rac da mi popuši, ako bih hteo, da mi je do toga, sad bih ugasio „strim“ i p**ila bi mi! Znaš koja je fora? Hajde da izađemo iz kadra da ga lizneš malo, a? Iz sprdnje, deset sekundi, ‘ajde molim te, da napravimo šou, brate… Ajde, dođi ‘vamo – govorio je tiktoker sa nanogicom.

– Je l’ me zaje*avaš – upitala je zbunjeno Noa.

– Ne za*ebavam te, ajde dođi i stavi ga u usta! Ne vidi niko, slobodno – navaljivao je Kengur, davajući Milivojevoj instrukcije kako da ga bolje oralno zadovolji.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare