NANELI „ZAPALIO“ GROBARE: Društvene mreže „GORE“ zbog JEDNOG POTEZA Amerikanca u SITNE SATE! 

Košarkaši Partizana imali su fenomenalnu sezonu.

Četa Željka Obradovića pobedom u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde Meridianbet u pet utakmica vratila je krunu namenjenu šampionu regionalnog takmičenja u crno-beli deo Beograda, a da je bilo malo više sreće Partizan bi se plasirao i na fajnal-for Evrolige.

Real je bio na kolenima, gubio sa 2:0 u seriji, ali je „kraljevski“ klub posle niza nesrećnih i skandaloznih dešavanja uspeo da stigne do preokreta, plasira se na završni turnir i stigne do titule šampiona Starog kontinenta.

Naredne sezone navijači očekuju iskorak, te su sa oduševljenjem dočekali produžetke ugovora sa Kevinom Panterom i Zekom Ledejom, a poslednja objava Džejmsa Nanelija na društvenim mrežama dodatno je „zapalila“ navijače.

U danu kada je Aleksa Avramović takođe produžio ugovor sa crno-belima, Naneli je na Tviteru postavio dva podignuta prsta i izazvao lavinu komentara navijača.

– Ne – kratko je napisao ljubimac navijača i ostavio sve u dilemi.

Novog potpisa i dalje nema, ali se navijači nadaju. Šta vi mislite, da li će Džejms Naneli ostati u Partizanu i naredne sezone?

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare