Spot Nataše Bekvalac i Saše Matić osvaja simpatije, a folk zvezda otkriva kakva je pevačica kada se kamere ugase

Nataša Bekvalac i Saša Matić pre nekoliko dana objavili su spot za pesmu „Prevaranti“ i za kratko vreme numera je oduševila ljubitelje muzike, pa se tako ona našla u trendingu. Spot je zauzeo već sada 14 poziciju trendinga u kategoriji muzike, a fanovi su ovo već okarakterisali kao duetsku pesmu koja se godinama čekala. -Od kada je pesma izašla dobijamo samo pozitivne reakcije i to nam daje vetar u leđa i potvrdu da smo odradili dobru stvar. Mnogima se pesma dopala na prvo slušanje, kao i što je bio slučaj sa nama. Mi smo prevaranti samo u pesmi, u privanom životu ljudi koji idu otvorenog i punog srca- rekao je Saša Matić i dodao: -Nataša je veliki profesionalac. Dama puna pozitivne energije i vedrog duha. Sa njom je uvek zabavno. Mnogo smo se šalili i smejali pre i posle snimanja. Popularni pevač je ranije rekao zašto je bez mnogo razmišljanja prihvatio da odradi duetsku pesmu sa Natašom Bekvalac.

„Ona je oduvek bila sinonim za emociju, doslednost sebi i sve što je dotakla pretvorila je u ljubav. Od prve do poslednje pesme traju i pričaju umesto nje o njoj. Naša pesma pričaće sad umesto nas. Morala se desiti. I hvala ti draga Nataša što sam je mogao otpevati baš sa tobom“, napisao je Saša Matić na svom Instagram profilu pre nekoliko dana. I Nataša Bekvalac imala je lepe reči za Matića. „Oduvek sam mu se divila i pred njegovim glasom i bićem uvek stajala mirno. Sada je čast pripala baš meni da leđa o leđa, rame uz rame stanem uz njega. Sa ljubavlju. I velikim poštovanjem.

O pesmi i muzici se ne govori, zato ni ja neću. Zahvalna sam Saši što me je istrpeo, ispunio sve želje i što je džentlmen kakav se retko sreće,“ rekla je Bekvalčeva, koja je ovim duetom odlučila da prekrati čekanje svojim fanovima do novog albuma na kom predano radi mesecima. Spot za pesmu „Prevaranti“ koji je režirao Miloš Nadaždin dostupan je na YouTube kanalu Nataše Bekvalac, a od ponedeljka i na svim digitalnim platformama. U spotu se pojavljuje poznati maneken Danijel Aleksić.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare