Đere izjednačio, pa mu prekinut meč zbog mraka, Međedović gubi 2:0 u setovima

Trećeg dana Vimbldona Srbija ima na terenu četvoro predstavnika. Novak Đoković je oko 18 časova na Centralnom terenu igrao poslednji meč programa protiv Australijanca Džordana Tompsona.

Svoj meč bi danas trebalo da nastavi Hamad Međedović. On je izgubio prvi set a 7:5 od Krisa O’Konela i gubi u drugom sa 2:0, a igraće treći po redu na terenu broj devet i neće početi pre 16 časova. Meč prvog kola čeka Laslo Đere protiv Maksima Kresija na terenu osam, a pre njega treba da se završe dva ženska singla i odigra još jedan, pa se ni on ne očekuje pre 19 sati.

Konačno, jedina srpska predstavnica Natalija Stevanović igra protiv Karoline Pliškove na terenu broj 18 i neće početi pre 14.30.

3. dan Vimbldona: Stevanović – Pliškova 6:2, 6:3; Đere – Kresi 6:7, 7:6

21:55

Drama drugog seta pripala Đereu, meč prekinut! 

Uspeo je Laslo da dogura do taj-brejka i tamo je bio ubedljiv protiv Kresija sa 7:3, ali je onda organizator meč prekinuo zbog mraka. Očekuje se da se isto desi i sa okršajem Međedovića i O’Konola.

21:11

Kresi napravio brejk, Đere se razigrao i vratio u drugi set! 

Bekhendom je Đere došao do brejk lopte, a onda je riternom sebi namestio poen za povratak u drugi set, posle čega je dobro odservirao i uveaćao seriju na tri gema za preokret i vođstvo 3:2. Kresi je u petom gemu drugog seta na 40:30 pogodio mrežu i tako olakšao srpskom predstavniku da preokrene.

20:49

Novak pobedio, Đere nije imao sreće 

Đoković je posao protiv žilavog Australijanca završio u tri seta, dok je Đere poklekao u taj-brejku prvog seta protiv Maksima Kresija. Bilo je 7:5 u taj-brejku za Amerikanca.

UDARNA VEST.rs (Nova)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare