Fubaleri Crvene zvezde u Rusiji, prvi test protiv Zenita! 

Fudbaleri Crvene zvezde su predvođeni trenerom Barakom Baharom, otputovali u Rusiju na drugi deo priprema, a na spisku putnika se našlo 28 igrača.

U Beogradu je, kako bi se u potpunosti oporavio od povrede ostao Jegor Prucev, dok je Irakli Azarov na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine.

Fudbaleri Zvezde

U Rusiju tu otišli: Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Lazar Nikolić, Edmund Ado, Srđan Mijailović, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Kings Kangva, Marko Stamenić, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

 

Zvezdu u Sankt Peterburgu očekuju tri prijateljske utakmice, a rivali su Zenit (4. jul), Nefči (8. jul) i Fenerbahče (12. jul). Svi mečevi su na programu od 19:30.

Crveno-beli su od od 22. do 29. juna trenirali na Zlatiboru. Iako je u Crvenoj zvezdi od 2021. godine, Aleksandar Dragović, kao novi kapiten crveno-belih, priznaje da nije očekivao da će kod izraelskog stručnjaka treninzi biti  naporni. Dragović jedva ostaje na nogama na kraju radnog dana.

– Potpuno je drugačije, svaki dan idem pre jedanaest da spavam, jer sam preumoran. Forsiramo presing, to želi naš trener, i veoma je naporno, ali dobro je da je tako, jer se vidi da hoće da napredujemo i budemo spremni za Ligu šampiona. Sve je teško u vezi treninga. Doslovno sam na Zlatiboru svaki dan samo trenirao i spavao, ni za šta drugo nisam imao snage – otkrio je Aleksandar Dragović.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare