Čelsi poslao ponudu za Vlahovića!

Čelsi je poslao zvaničnu ponudu Juventusu za Dušana Vlahovića.

Sudbina Dušana Vlahovića u Juventusu je pod znakom pitanja, još uvek… Jasno je da bi Stara dama želela da zadrži jednog od najboljih napadača sveta, ali finansijska situacija u Torinu tera velikana na prodaju. 

Nadaju se na Alijanc stadionu da će uspeti „minus“ da popune nekim drugim transferom, ali kako ne deluje da će bilo ko iz Torina čini se da šanse da Dušan Vlahović ode iz kluba rapidno rastu. Kako prenosi „Korijero delo sport“ Čelsi je već danas dostavio i zvaničnu ponudu za srpskog napadača. 

Londonski velikan ponudio je 60.000.000 evra Juventusu budući da je Vlahović želja novog trenera Maurisija Poketina. Isti izvor dodaje da će Stara dama verovatno odbiti ponudu Plavaca budući da je minimum za kog bi pustili srpskog napadača 70.000.000 evra i uz dodatne bonuse. 

Očekuje se da u toku naredne nedelje čelnici Čelsi stignu u Torino na pregovore sa predstavnicima Juventusa, a sve u cilju transfera Duušana Vlahovića. Italijani javljaju da je Vlahović 2022. godine u tabor Stare dame stigao za preko 80.000.000 evra, ali da će klub teško vratiti uložen novac, prenosi Informer.

Vlahović je prošle sezone odigrao 42 utakmice i postigao 14 golova u svim takmičenjima. Ruku na srce, imao je srpski napadač mnogo problema sa povredama… 

UDARNA VEST.rs (Informer.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare